VÉRSZEMET KAPOTT

Jótevőjénél kopogtatott, senki nem nyitott ajtót, ezért bemászott a kamraablakon. Mobiltelefont lopott, de a rendőrök egy órán belül elfogták a tettest.

Egy jászjákóhalmi szépkorú tett bejelentést a rendőrségre, mert november 26-án a reggeli órákban ismeretlen tettes ment be a kamraablakon keresztül a házába, majd ott kutatott. A 75 éves nyugdíjas tetten érte a fiatal férfit, akit távozásra szólított fel. A sértett a konyhán keresztül kísérte ki a férfit, aki meglátta az asztalon a piskótatekercset, amit az asszony engedélyével ott helyben megevett. A gyanúsított ekkor felkapta a sértett mobiltelefonját és elszaladt. A rendőrök adatot gyűjtöttek és egy órán belül elfogták az utcán bóklászó 19 éves helyi lakost. A közeli bokorból előkerült a mobiltelefon is, amiből a SIM-kártya hiányzott.

A fiatalt lopás vétség miatt kihallgatták, beismerő vallomást tett. Elmondta, azért ment be a jólelkű asszonyhoz, mert az korábban megszánta és adott neki élelmet. Most is kopogtatott, de senki nem nyitott ajtót, ezért úgy gondolta, bemászik a kamrán keresztül a házba.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek