Az elmúlt 72 órában történt

Tájékoztatom, hogy a vármegye rendőrei az elmúlt három napban 17 személyt fogtak el, akik közül 4 ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 3 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök, mely  könnyű sérüléssel végződött.

Egy személyautóval közlekedő szolnoki férfit ellenőriztek a rendőrök 2024. április 19-én délelőtt, Szajolban. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették.

Szintén engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt vették őrizetbe a rendőrök azt a jászladányi sofőrt, akit 2024. április 21-én este igazoltattak Jászladányon. A férfi úgy vett részt személyautóval a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek