SEMMI SEM SZENT

Saját anyját fenyegette és károsította meg a férfi, aki új pszichoaktív anyagot vásárolt a rabolt pénzből.

Egy fiatal férfi megkérte édesanyját, hadd töltse alattyáni albérletében az éjszakát november 26-án. Az anya megengedte ezt annak ellenére, hogy fia korábban többször meglopta őt.

Reggel a férfi felmenője szobájába ment, ahol kivett a pénztárcájából 3000 forintot. Ahogy édesanyja tudomást szerzett fia cselekményéről, rögtön kérdőre vonta. A gyanúsított megfenyegette és szidalmazta anyját, aki kivette fia kezéből a pénztárcát, hogy abból ne tudjon több pénzt kivenni.

A gyanúsított öccse édesanyja védelmére kelt, azonban a tettes a pénz megtartása miatt továbbra is megöléssel fenyegette családtagjait és lökdöste őket. A csetepaténak a főbérlő megérkezése vetett véget. A gyanúsított távozott a helyszínről, őt bejelentést követően, a délutáni órákban fogták el a járőrök. A férfi övtáskájából, átlátszó pakkban 26,5 gramm fehér port foglaltak le a nyomozók, ezért ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt is nyomoz a rendőrség.

A 28 éves férfit rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, azonban nem tett vallomást. A nyomozó hatóság a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek