ELÜTÖTTÉK A KERÉKPÁROST

Súlyosan megsérült egy idős férfi Túrkevén, amikor egy autó elütötte kerékpározás közben. A férfi elektromos kerékpárjával éppen a boltba tartott, amikor az eset történt. Annyira rosszul értföldet az ütközés után, hogy már a helyszínen küzdöttek az életéért. Egy másik utcában élő férfi is hallott a balesetről, mely a kora esti órákban történt.

Nagy József:

Hallottam, hogy jött egy motoros ki Jókai utcából, a személykocsi meg arról jött felőlem. Én itt lakok a sarkon. Nem hallottam semmit, csak utólagosan, hogy itt van egy csúnya karambol. A mentőt hallottuk, a helikoptert szintén, de otthonról. Gondoltam, hogy valahol nagy baj van, de nem tudtam, hogy hol. Gondoltam, hogy a sportpályán biztos valaki elesett, vagy történt vele valami. Itt évtizedek óta nem volt baleset ezen a környéken.

Az úton helyszínelési rajzok láthatók, itt közlekedett a biciklis, amikor megtörtént a sajnálatos eset és elütötte az autó. A 62 éves férfi mindig körültekintően közlekedett édesanyja szerint.

Kovács Sándorné:

Ment volna tejért a boltba, aztán mikor jött kifele az egyik utcából ott elütötte egy fehér autó. Ennyit tudok csak. Kismotorral ment. Mindig rendesen vezetett. Nem volt semmi baj sem, még idáig. Évek óta autóval is közlekedett, most meg nekiment ez a sofőr, őt nem ismerem.

A 62 éves férfi már eszméletlen állapotban volt a mentők kiérkezésekor. Súlyos koponyasérülést szenvedett, ezért mentőhelikopterrel szállították a szolnoki kórházba. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek