A MÚLT HÉT KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrök 499 gyorshajtót, és tíz ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások tíz ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást, illetve 499 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet. A rendszeres figyelemfelhívások, rendőri ellenőrzések, emelt összegű bírságok, és a gyorshajtás miatt bekövetkezett tragikus balesetek ellenére, sokan továbbra is figyelmen kívül hagyják a közlekedési szabályokat.

Egy elrettentő példa annak az autónak a sofőrje, amit 2023. november 16-án délután mértek be Szolnok belterületén. A járművezető a sűrű forgalomban a megengedett 50 km/h sebességhatár ellenére 112 km/h sebességgel érte utol az előtte haladó járműsort. Az egyenruhások a szabályszegésért 169 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki a sofőrrel szemben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is folyamatosan tartanak a közlekedési biztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében különböző közlekedésrendészeti akciókat.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek