HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

A vármegye rendőrei az elmúlt három napon négy személyt értek tetten bűncselekmény elkövetésén, valamint három személyt előállítottak, mert elfogató parancs volt ellenük érvényben, továbbá négy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy abonyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon 2023. december 16-án kora este, mikor ellenőrizték a rendőrök. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a 46 éves férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

A törökszentmiklósi rendőrök egy személygépkocsit akartak ellenőrizni Tiszapüspöki egyik kereszteződésénél 2023. december 15-én este, azonban a sofőr a szolgálati gépkocsi fény és hangjelzését figyelmen kívül hagyta és továbbhajtott. Messzire nem jutott, mert egy földúton elakadt az autóval és a rendőrök elfogták. Megállapították, hogy a 18 éves férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és a Szolnoki Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől, valamint a gépkocsin nem volt rendszámtábla, mivel azt korábban kivonták a forgalomból.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek