HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A vármegye rendőrei az elmúlt nap 2 személyt fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett Tiszaföldváron 2023. december 4-én délután, mikor közúti balesetet okozott, aminek következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A 23 éves férfit további mintavételre előállították.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy az ittas vezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Az ittas járművezetők nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is! A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vezetők kiszűrésére.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek