HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből.

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 10 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 19 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy bácsalmási lakos közlekedett személygépkocsival a 4513-as úton Csongrád irányából Csépa felé 2023. április 14-én délután. Haladása során a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, lehajtott az úttestről és egy fának ütközött. Az ütközéstől az autó megpördült és nekiütközött a vele szemben közlekedő, majd a vele azonos irányból érkező személygépkocsinak. A baleset következtében az egyik gépkocsi három utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök megállapították, hogy a 20 éves bácsalmási férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek