NYUGDÍJAS KÓRHÁZI DOLGOZÓK TALÁLKOZÓJA

Nyugdíjas kórházi dolgozóknak szervezett összejövetelt a Karcagi Kátai Gábor Kórház.

A Karcagi Kátai Gábor Kórház nyugdíjas találkozót szervezett. A korábbi dolgozók szorgalmas munkájukkal és megteremtették és biztosították a kórház fiatalabb dolgozóinak, hogy a nyomdokaikba léphessenek. Az eseményen Nagyné László Erzsébet a Karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatója köszöntötte a nyugdíjasokat.

Nagyné László Erzsébet a Karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgató:
- Ma a szakorvosoktól az ápolókig, az egészségügyben dolgozókig, a konyhás dolgozókig, a takarítókig, mindenki itt van. Ez annyira jó, mert így egy csapat a kórház, így egy csapat ma is, ahogy volt egy csapat a ti időtökben is. Csak így lehet együtt dolgozni, és csak így lehet együtt a betegekért dolgozni.

A találkozót megtisztelte jelenlétével F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő is.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő:
- Ez a mai nap szól egy kicsit az emlékekről, szól egy kicsit a régi kollégákról, a régi egészségügyről, és szól arról, hogy milyen jó, hogy itt Karcagon az egészségügyben egy olyan közösség van, amely egy ilyen rendezvényre is össze tud jönni. A karcagi kórház és a karcagi egészségügy mindig olyan helye volt a városnak, amely példát tudott mutatni, amely irányt tudott mutatni, és a város életében mindig meghatározó szerepe volt. Rangot jelentett az egészségügyben dolgozni. Rangot jelentett mindenkinek, aki az egészségügyben dolgozott, hiszen tudták azt, hogy ha valaki a kórházban vagy a háziorvosi rendelőben dolgozik, akkor bizalommal lehet felé fordulni. Tudták azt, hogy az egy rangot jelent. Egy rangot jelent, és most is rangot jelent egy egészségügyi dolgozónak lenni, mert az emberek bíznak bennük, az emberek bizalommal fordulnak minden egészségügyi dolgozóhoz.

A rendezvényen Sári Kovács Szilvia városunk alpolgármestere is köszöntötte a nyugdíjasokat.

Sári Kovács Szilvia alpolgármester:
- Amikor egy egészségügyi dolgozóról van szó, ott azért fizikai munkáról is szó van, és lelki, mentális megmérettetésről is. Hiszen sok a beteg, panaszkodó ember, akiknek a fájdalmát enyhíteni kell és önök ezt a gyógyító munka mellett mind-mind megtették. Tehát nagy az örökség, amit önöktől kaptunk. Nagyon magas a mérce, amit a mostani fiataloknak teljesíteni kell. De én bízom abban, hogy ezt a hagyatékot, amit önök itt hagytak, tovább tudják vinni. Nem is szaporítanám a szót, hiszen nem azért jöttünk össze, hogy köszöntőbeszédeket halljunk, hanem azért, hogy együtt legyenek, jókedvben, örömben, boldogságban jókat tudjanak beszélgetni, a kellemes és csakis a jó emlékeket felidézni, jót szórakozni, és egy kellemes délutánt eltölteni.

A köszöntő gondolatokat követően a Karcagi Kátai Gábor Kórház 2010-ben alakult Medisong kórusának előadását hallhatták a megjelentek. Ezt követően finom vacsora következett, majd kezdetét vette a mulatozás. A talpalávalót Farkas Judit szolgáltatta.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek