Az elmúlt 72 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt három napban 16 személyt fogtak el, akik közül 4 ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 8 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök, melyek közül 1 súlyos, és 1 könnyű sérüléssel végződött.

Egy személyautóval közlekedő helyi lakost ellenőriztek a rendőrök 2024. március 23-án délután, Szolnokon. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették.

Szintén engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt vették őrizetbe a rendőrök azt a zagyvarékasi sofőrt, akit 2024. március 24-én délután igazoltattak Szolnok külterületén. A férfi úgy vett részt személyautóval a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek