BEKÖLTÖZÖTT, BONTOTT

A karcagi rendőrök felderítették és elfogták a közelmúltban Kenderesen történt vagyon elleni bűncselekmények elkövetőjét. Őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Januárban öt sértett tett bejelentést a Karcagi Rendőrkapitányságra, különböző vagyon elleni bűncselekményekről számoltak be a rendőröknek. Volt olyan kenderesi ingatlan, ahonnan csak egy alumínium létrát, máshonnan több kéziszerszámot vagy háztartási gépeket vittek el. Olyan bejelentés is érkezett az egyenruhásokhoz, miszerint egy ismeretlen engedély nélkül beköltözött egy lakatlan házba, ráadásul a fa ablakokat és ajtókat kibontotta, a mennyezetet leszakította, a járólapot felbontotta és a szaniterek egy részét is eltávolította. Ezzel közel 2 millió forintos kárt okozott.

A Kisújszállási Rendőrőrs munkatársai január 26-án elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra egy 29 éves helyi férfit. Az ügyek egyesítését követően a nyomozók négyrendbeli lopás és rongálás miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek