FELMÁSZOTT AZ ÓRIÁSKERÉKRE SZOLNOKON

Szatyorral a kezében mászott fel a 30 méter magas óriáskerékre egy férfi Szolnokon. Akik látták, pánikba estek, azt hitték, öngyilkosságra készül és le akar ugrani, ezért hívták a mentőket és a tűzoltókat is.

A Jászkürt utca és a Hotel Pelikán parkolója közelében felállított óriáskerék népszerű a szolnokiak körében. A Szolnok Eye névre hallgató városnéző óriáskerék harminc méter magasra viszi fel a bátor vállalkozókat.

Erre az óriáskerékre mászott fel valaki szatyorral a kezében, akik látták, nagyon megrémültek és azt hitték, hogy az illető öngyilkosságra készül.
Hívták a segélyhívót, azonban mire a mentők és a tűzoltók kiérkeztek a helyszínre, kiderült, hogy egy karbantartó munkás mászott fel az óriáskerékre, hogy kisebb javítást végezzen.

A Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság is arról tájékoztatott, hogy pánikra semmi ok, nem egy civil mászott fel a kerékre, hanem egy dolgozó tartózkodott a monumentális építményen, mégpedig azért, hogy megjavítsa a meghibásodott világítást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek