HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

A négynapos hosszú hétvége eseményei.

A vármegye rendőrei az elmúlt négy napban 11 személyt fogtak el, akik közül 1 ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 4 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a négynapos hosszú hétvégén 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

Egy személyautóval közlekedő püspökladányi lakost ellenőriztek a szolnoki rendőrök 2023. december 23-án délután. Megállapították, hogy a sofőrnek nincsen vezetői engedélye, ráadásul jogerősen el van tiltva a vezetéstől, ezért előállították a rendőrkapitányságra, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt kihallgatták.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon 2023. december 25-én hajnalban, mikor a rendőrök ellenőrizték. Megállapították, hogy a sofőr jogerősen el van tiltva a vezetéstől. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség gyanúja miatt kihallgatták.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek