BETÖRT A SULIBÜFÉBE

Egy jászkiséri fiatal három darab két deciliteres üdítő miatt tört be egy sulibüfébe.

A jászsági rendőrök hamar elfogták a férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben, majd hatrendbeli lopással gyanúsították meg.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/szomjas-volt

Egy jászkiséri általános iskola udvarára ismeretlen tettes mászott be, és a büféből három kis üveg üdítőt vitt el 900 forint értékben. Erről riasztás érkezett a büfé üzemeltetőjéhez, így a rendőrök forró nyomon indultak a bűnelkövető után. A 22 éves helyi lakost néhány órán belül elfogták.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalember ez év júniusától kezdődően havonta egy-egy bűncselekményt követett el. A jászkiséri esetek jellemzője, hogy a tettes néhány ezer forintos lopási kárt okozott, míg a rongálási kár százezres nagyságrendű volt. Egyszer, októberben 200 ezer forint felett volt a lopási érték: gerendákat, szarufákat, valamint födémtámaszokat vitt magával a férfi. Ráadásul két elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

A nyomozók négyrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják a fiatalt. A nyomozó hatóság őrizetbe vette, és indítványozzák letartóztatását.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek