Hírek JNSZ vármegyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 8 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, és 16 személyt állítottak elő az ellenük szóló elfogató parancs alapján.

Egy tiszaföldvári férfi közlekedett gépkocsival Szolnokon augusztus 24-én délután, mikor a rendőrök ellenőrizték. Megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A 22 éves fiatalembert előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kell felelnie annak a törökszentmiklósi lakosnak, akit ugyanezen a napon kora eset ellenőriztek a rendőrök Túrkevén. A személygépkocsival közlekedő sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter ugyanis pozitív értéket mutatott, ezért az 53 éves férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek