REFORMÁTUS JAMBOREE

A Városi Sportcsarnokban megtartott Református Jamboreen ebben az évben is számos program várt a gyerekekre. A helyszínen készült felvételeink következnek.

Gyerekzsivalytól és önfeledt kacagástól volt hangos a napokban a Városi Sportcsarnok. A Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvoda minden évben megrendezi az úgynevezett Református Jamboreet, melyen számos izgalmas és szórakoztató program illetve játék vár a gyerekekre. A részletekről azintézmény vezetője adott tájékoztatást.

Földváriné Simon Ilona Anna Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvoda intézményvezető

Egy fergeteges programot szerveztünk a talentum óvodásoknak, és az alsós általános iskolások számára. Harmadik alkalommal hívtuk meg Budapestről a Napraforgók Játszóházat, akik ezúttal is a sok-sok játékot hoztak, és a gyerekek ezeket a játékokat próbálják most ki. Nagyon tetszenek a játékok, sok új játékot hozott le a játszóház, és hát természetesen lesz majd egy műsor is. Hamarosan kezdődik egy evangélikus kis műsor, egy bohóccal, és az lesz tulajdonképpen az
óvodás programnak a zárása délelőtt. 13 órakor pedig jönnek az iskolások, nekik is lesz egy kis koncert, és 16 óráig az alsó tagozatos gyerekek is kipróbálhatják és használhatják ezeket a játékokat. Röviden úgy is fogalmazhatnék, hogy ez egy második gyereknap, hiszen gyereknapot már szerveztünk az óvodásoknak, az iskolában is megtartottuk. Ez a mai nap egy ráadás, ez egy finálé.

A Napraforgók Játszóház az első keresztény utazó játszóház Magyarországon. Közel 15 év gyakorlattal rendelkezve a keresztény gyermekmunkában, többszáz fős gyermeknapokon is részt vettek már.

Lazsádi Ákos Napraforgók Játszóház

A Napraforgók játszóház egy felvállaltan keresztény lelkiségűjátszóház, ahol nem az a cél, hogy játékokat vonultassunk fel, hanem egy keresztény lelkiséget, egy üzenetet adjunk át a gyerekeknek.Keresztény gyerekkoncerttel és keresztény bűvészműsorral készültünk, és a játékok igazából kiegészítik ezt az egész élményt, hogy a gyerekeknek egy maradandó élmény legyen ez a nap.

Lazsádi Ákos elmondta, az egész országot bejárták már műsorukkal és játékaikkal. Van itt élő csócsó, akadálypálya, óriásbuborék show arcfestés és még sok minden. Annak is utánajártunk melyek a legnépszerűbbek a gyerekek körében.

Lazsádi Ákos Napraforgók Játszóház

Már 15 éve csináljuk és azt tapasztaljuk, hogy mindig más a kedvenc. A nagyobbaknál az élő csocsó, kicsiknél a sláger alapvetően a lufihajtogatás, a légvárak és az óriásbuborék. A legújabb játékunk a terem végén található akadálypálya. Ezt is nagyon-nagyon szeretik a gyerekek.

A gyerekekre tehát számos program és játék várt a nap során. Minden gyermek arcára sikerült mosolyt csalni és ez a legfontosabb.

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek