IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

A rendezvény bevételét a Karcagi Szakképzési Centrum tanműhely eszközeinek fejlesztésére, valamint az intézményi tornaterem padlózatának felújítására, továbbá diákprogramok segítésére fordítják majd.

A Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium „SZAKI” 2000 Alapítványa Szak-Ma jótékonysági bált rendezett. A báli estét a „Társulat”: „Valami Amerika, avagy Bennünk van az „X” faktor” című előadása nyitotta meg.

Az est idén is a második emeleti bálteremben folytatódott a végzős diákok táncával és Facsar István igazgató köszöntőjével.

,,Nagy örömmel tölt el, hogy ilyen létszámmal összegyűltünk, köszönöm mindenkinek, aki jelenlétével is hozzájárul a szakképzés előrehaladásához. Köszönöm a „Szaki” 2000 alapítványnak, hogy évtizedek óta támogatja az iskolát, és tanulóinkat. A „Szak-Ma” bál legfőbb feladata az adománygyűjtés mellett az, hogy a gazdasági élet szereplőit, a szakképzésben közreműködőket egy asztalhoz ültesse.
Mi, akik ma összegyűltünk, nemcsak a szakképzés sorsát viseljük szívünkön, hanem Karcag jövőjét is.,,

Fodor Csaba kuratóriumi elnök beszédében köszönetet mondott a támogatóknak és Pesti Tiborcnak, az alapítvány ötletgazdájának, továbbá köszöntötte Soós Géza testnevelőt, aki ebben az iskolában kezdte a pályáját.

Szepesi Tibor polgármester köszöntőjében kiemelte: a bál egyre fontosabb társadalmi eseménye Karcagnak.

,, Az első báloknál az volt a legfontosabb érv, hogy a szakmák fontosságára hívja fel a figyelmet, ami azt gondolom ma már teljes mértékben elérte a célját. Ugyanis fejlődtek a szakmák, valamint a szakképzési tudások, amelyek meghatározzák egy település, és egy ország gazdaságát. Nagyon fontos, hogy olyan fakultást igyekezzünk biztosítani diákjaiknak, amivel boldogulni tudnak az életben.,,

Hubai Imre a JNSZ-Vármegyei közgyűlés elnöke is szólt a bálozókhoz. Mészáros Zsolt, az Essen Kft. ügyvezető igazgatója jó szórakozást kívánt mindenkinek

A pohárköszöntők után a jó hangulatról Farkas Judit és Karcagi-Nagy Zoltán magyar nóta énekes gondoskodott.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek