KAMION BORULT A GÁTOLDALRA

Leszaladt az útról egy kamion Szeghalomnál. A gépjárművet vezető női sofőr kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a gátoldalba borult kamiont a szállítmányozási cég vontatta el.

Oldalára borult kamion vesztegel a Berettyó partján Szeghalomnál. Valószínű, hogy a sofőr elaludt vezetés közben, mert a gépjármű féknyomot sem hagyva került az gátoldalba.


POZSONYI CSABA:
-A szomszéd benzinkútnál álltam, mikor láttam, hogy ez a kamion nem kanyarodik a hídra, hanem folytatta az útját és lebukott a gátoldalba. Elkezdtem szaladni, hogy esetleg valami sérülés hogyha van, akkor tudjak segíteni, de egyetlenegy sofőr volt, nem sérült, nem tudott kijönni a kamionból. A gépjárműnek meg még járt a motorja, úgy állítottam le, hogy a motor oldalán lehúztam egy csatlakozót, de utána már jöttek a tűzoltók és átvették a mentést.


A kamion sofőrje apróbb zúzódásokkal megúszta a balesetet, miután a tűzoltók kiszabadították a vezetőfülkéből, a mentők megfigyelésre kórházba szállították. Szeghalomnak ez a szakasza- már csak a Berettyón átívelő híd miatt is- meglehetősen forgalmas. Éppen emiatt gyakoriak az útpálya- elhagyásos balesetek.

HÍDI MIHÁLY:
-Hát, sajnos régebben is nagyon sokszor előfordult, hogy Csökmő felől, amik érkeztek személyautó, több leszaladt itt. Hát, hiába tették már ki a sebességkorlátozási táblát, meg minden, nem figyelnek a sofőrök. Nem figyelnek a sofőrök és hát sajnos ez a következménye.


A balesetben megsérült kamion kiemeléséről és elszállításáról a szállítmányozási cég már gondoskodott.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek