LOPOTT ROLLERREL SZÁGULDOZOTT

Éppen egy lopott rollerrel száguldozott egy fiatalember, amikor a rendőrök ellenőrizték.

Kiderült, társával előző nap egy garázst törtek fel, onnan van a kétkerekű. Elszámoltatták őket, és igen gyorsan kiderült, több is van a fülük mögött.

2023 őszétől kezdődően egyre gyarapodó számban jelentkeztek a rendőrségen olyan sértettek, akiknek esetenként több százezer forint értékű, lezárt kerékpárját vagy elektromos rollerjét lépcsőházból, biciklitárolóból, étterem elől lopták el ismeretlenek. A rendőrök minden esetben szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek, kamerafelvételeket elemeztek. A helyi járőr ellenőrzött egy 29 éves fiatalembert, aki egy elektromos rollerrel közlekedett. A férfi elmondta, hogy nem sokkal az elszámoltatása előtt tört fel egy garázst a társával, onnan lopták. Gyorsan elszámoltatták a bűntársát is, mindkettőjüket előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.
A rendőrök 11 vagyon elleni bűncselekményhez kötötték a 29 éves férfit – melyből kettőt társával követett meg –, míg egy lopást a 18 éves fiatal egyedül hajtotta végre. Az idősebbik férfi nemcsak kétkerekűekre specializálta magát, az áruházi lopásokat se vetette meg.
A nyomozó hatóság a gyanúsítottak őrizetbe vételéről határozott, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek