Lefertőtlenítették az iskolákat

 

Már több mint egy hete hogy megkezdődött a tanítás a városunk iskoláiban is. A szülők nyugodtak lehetnek hiszen a téli szünetben a szakemberek mindent megtettek, hogy lefertőtlenítsék az intézményeket

A téli szünetben minden iskolát és óvodát ki kellett takarítani, ahol szükséges, a munkába a honvédséget is bevonták. A Református Ált. Iskolában speciális fertőtlenítés zajlott
A cégvezető elmondta aki maga végzi a munkákat hogy a KERMI által kiadott igazolás alapján " a fertőtlenítés után a felületen kialakuló védőréteg 8 héten keresztül igazoltan aktív, és nem engedi a kórokozók megtelepedését ".

Az operatív törzs 393 általános iskolában egy-két osztályra, 31 általános iskolában az egész intézményre rendelt el digitális tanrendet, előbbi az intézmények 15, utóbbi az 1 százalékát teszi ki - mondta. Hozzáfűzte, hogy a középiskolások tantermen kívüli digitális munkarendben tanulnak. Maruzsa Zoltán közölte, hogy az esetszámok csökkennek.
A fertőtlenített tantermekben, közösségi helyiségekben teljesen vírusmentesen várták a pedagógusokat, diákjaikat és minden munkatársat.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14