A TV MÁR LASSAN MAGÁTÓL HAZATALÁL

Egy csépai lakos háromszor örülhetett a televíziójának: egyszer, mikor megvette, kétszer pedig, mikor a rendőröktől visszakapta.

A sértett házából többször lopó tolvaj őrizetben várja a bíróság döntését letartóztatásáról.

Egy csépai sértett tett bejelentést a rendőrségen 2024. február 20-án: aznap reggel, miután elment otthonról, betörtek hozzá, és elvitték a tévéjét. A rendőrök a begyűjtött adatok alapján rövid időn belül eljutottak a feltételezett elkövetőhöz, aki már nem volt ismeretlen számukra. A helyi lakos ugyanis már előző év júliusában kétszer is betört a sértetthez, és egyszer akkor is elvitte ugyanezt a televíziót, amit megtaláltak a rendőrök, és visszaadtak a tulajdonosának.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi terhére róható több, júliusban és szeptemberben elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is. Azon alkalmakkor többek között élelmiszert, szerszámgépeket, kerékpárt és gépjárműveket zsákmányolt különböző helyi ingatlanokból. A 23 éves fiatalembert gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A tv-t a rendőrök ismét megtalálták, és a tulajdonosának immár másodszor is visszaadták.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság hatrendbeli lopás, valamint jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytat eljárást.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek