KARÁCSONY PLÓSZ CSILLA CSALÁDJÁNÁL

Hogyan készül a karácsonyi ünnepekre Plósz Csilla,

a KÁIAMI intézményvezetője és milyen szabolcsi ételek kerülnek a családi asztalra - a vele készített interjúból kiderül.

Plósz Csilla szüleivel és testvérével tölti otthon az ünnepet. Az advent időszakában otthon és itthon is a lakás rendbetétele a legfőbb feladata, két fenyőfája is van, melynek díszítését ő vállalja, s mindig aznap, a hangulatától függően dönti el milyen színű lesz a fa. Kedvence az arany és a piros szín.

Az ünnepi menühöz is évek óta ragaszkodnak, így a halászlé vagy a tyúkhúsleves mellett a szabolcsi töltött káposzta édes káposztából, sültek - kacsa, pulyka, disznó - az ahhoz illő köretek, saláták, a mákos, almás és diós bejgli kerül az asztalra, de készül sajtos tallér, hókifli is.

A fa alatt családja személyre szabott ajándékot talál most is, így lesz ez ő esetében is. Plósz Csilla azonban idén nem tárgyi ajándékra vágyik, hanem arra, hogy nyugolom legyen körülötte ne kelljen sokat gondolkodni, csak élvezni lehessen az ünnep hangulatát, együtt lehessen családjával és legyen mindenki egészséges.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14