ADOMÁNYT ADTAK ÁT

A Cserhát Kft. képviseletében Dániel Csaba ügyvezető igazgató, a Kóbor Szívek Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány számára adta át maga és a munkatársai nevében a szalmabálákból és kutyaeledelekből álló adományt.

Mint megtudtuk nem egyszeri alkalom a támogatás, hiszen jópár éve járulnak hozzá már az alapítvány működéséhez.

-A dolgozók és a Kft. adományából összesen huszonöt-huszonöt, azaz ötven zsák kutyatáp gyűlt össze. Ezen felül a már hagyományosnak mondható öt ép, egészséges szalmabála is átadásra került. Értékben megközelítőleg háromszázezer forintnyit képvisel. Bízunk benne, hogy ezzel az adománnyal felkeltjük a városban telephellyel rendelkező cégek érdeklődését is és a lehetőségekhez mérten aki tud azaz ügy mellé áll-fogalmazta meg gondolatait az ügyvezető, majd átadták az ötven kilónyi kutyaeledelt.

Nemes Tímea, az alapítvány elnöke, a menhely vezetője elmondta, hogy mindig jóleső érzés, ha kapnak bármiféle hozzájárulást.

-Óriási segítség a száraz táp, mert a mindennapi főtt ételeket tudjuk kiegészíteni vele, ezáltal is tartalmasabbá téve a négylábúak ételét. A szalma pedig a hideg, téli hónapokban tesz jószolgálatot-emelte ki az elnök.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek