BEFEJEZŐDÖTT A KARBANTARTÓ MŰHELY KIÉPÍTÉSE

A fejlesztés eredményeként új épület kialakítására került sor.

A Nagykun Víz- és Csatornamű Korlátolt Felelősségű Társaság - mint konzurciumvezető - és a Karcag Városi Önkormányzat - mint konzorciumi tag - a Terület- és Településfejlesztési Operatív
Program TOP-1.1.1-15-JN1-2016-00012 azonosító számú „Karbantartó Műhely kiépítése” című pályázat keretében 120,00 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

A fejlesztés eredményeként új épület kialakítására került sor.

A Nagykun Víz- és Csatornamű Korlátolt felelősségű Társaság és a Karcag Városi Önkormányzat konzorciumi formában sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-1.1.1-15 "Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére" tárgyú pályázati felhívásra, amelynek eredményeként a 120,00 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós forrás jelentős mértékben hozzájárult az új épület kialakításához.

A fejlesztés eredményeként az iparterületen lévő új épület kialakítására került sor, lehetővé téve új vállalkozások betelepülését.

A fejlesztések eredményeként cél a versenyképes és növekedésre képes vállalkozások fejlesztése és új piacokra, illetve egymás piacaira történő bevezetése a karcagi kistérségben, valamint egy jelenleg – a térségben – hiányzó tevékenység bevezetése.

A projekt 2017. szeptember 6-án indult és a terveknek megfelelően 2020. november 29-ig megvalósult. A Széchenyi 2020 programnak köszönhetően az új épület kialakításával a Nagykun Víz- és Csatonamű Korlátolt Felelősségű Társaság megújult környezetben látja el feladatait.

A projektről további információkat a www.karcag.hu oldalon olvashatnak.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14