BEFEJEZŐDÖTT A VÁROSGONDNOKSÁG INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

A fejlesztés eredményeként felújításra került a városgondnokság épülete

A Városi Önkormányzat Városgondnoksága - mint konzurciumvezető - és a Karcag Városi Önkormányzat - mint konzorciumi tag - a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP1.1.1-15-JN1-2016-00011 azonosító számú „Városgondnokság infrastrukturális fejlesztése” című pályázat keretében 120,00 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

A fejlesztés eredményeként felújításra került a városgondnokság épülete

A Városi Önkormányzat Városgondnoksága és a Karcag Városi Önkormányzat konzorciumi formában sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-1.1.1-15 "Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére" tárgyú pályázati felhívásra, amelynek eredményeként a 120,00 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós forrás jelentős mértékben hozzájárult a városgondnokság épületének infrasturkturális fejlesztéséhez.


A fejlesztés eredményeként az iparterületen lévő épület teljes felújítására került sor, lehetővé téve új vállalkozások betelepülését.


A beruházásnak köszönhetően a tervezett szolgáltatások ellátáshoz 1 fő új munkahelyteremtés valósult meg.


A projekt 2017. szeptember 6-án indult és a terveknek megfelelően 2020. november 29-ig megvalósult. A Széchenyi 2020 programnak köszönhetően az épület infrastrukturális fejlesztésével a Városi Önkormányzat Városgondnoksága megújult környezetben látja el feladatait.


A projektről további információkat a www.karcag.hu oldalon olvashatnak.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14