KERÉKPÁRLOPÁSOK NAPJA

A rendőrök néhány órán belül valamennyi elkövetőt azonosították. Minden ellopott kerékpár meglett.

Több kerékpárlopás is történt 2023. szeptember 19-én.

Délelőtt ismeretlen tettes az egyik szolnoki középiskola előtti kerékpártárolóban elhelyezett kétkerekűről vágta le a lakatot, és vitte magával a 250 ezer forint értékű biciklit. Kora délután Csépáról érkezett bejelentést, a tettes egy családi ház udvarára mászott be és egy gyermekkerékpárt lopott el. Tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás a Mezőtúri Rendőrkapitányságon, mert a késő délutáni órákban a kétpói vasútállomás kerékpártárolójából ismeretlen eltolt egy lezáratlan drótszamarat.

A bejelentéseket követően órákon belül azonosították a jogsértőket, így a 68 éves szolnoki, a 23 éves csépai illetve a 22 éves tápiógyörgyei férfiakat előállítottak. A két első ügyben lopás bűntett elkövetése miatt történt gyanúsított kihallgatás, míg az utóbbiban meghallgatták és szabálysértési őrizetbe vették a fiatalt.

Valamennyi bringatulajdonos visszakapta szeretett járgányát.

Kérjük, olvassák el és fontolják meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési ajánlásait, amit kifejezetten a kerékpárlopások megelőzésére állítottak össze.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek