NEM SIKERÜLT KEREKET OLDANIUK

Egy jászberényi telephelyről lopott három férfi, de a rendőrök elfogták a helyszínről elhajtó feltételezett elkövetőket a rövid időre megszerzett zsákmánnyal.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/nem-sikerult-kereket-oldaniuk

Egy szemfüles szomszéd értesítette az egyik jászberényi telephely tulajdonosát, hogy az ingatlana területére ismeretlenek bementek, és onnan több dolgot a saját autójukba pakoltak, majd elhajtottak. A sértett bejelentést tett a rendőrségen, és az egyenruhások azonnal elindultak a szemtanú által elmondott irányba. Jászteleknél megállították a járművet, amiben három férfi tartózkodott. A gépkocsi átvizsgálása során a rendőrök megtalálták a telephelyről származó autókerekeket, mosógépet, mosogatógépet és egyéb értékeket.

A sofőrt és az utasokat ellenőrizték, és megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Jászberényi Rendőrkapitányság korábban eltiltotta a járművezetéstől, továbbá a két utassal szemben a Jászberényi Járásbíróság körözést bocsátott ki.
A három jászladányi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A gépkocsit és az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek