A nyomozók vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségre az eljárás iratait

Három hónapon belül négy bűncselekményt követett el a kunszentmártoni gyanúsított.

Egy helyi lakos egy kunszentmártoni söröző kerthelyiségében 2020. május 26-án 16 óra körül előzetes szóváltást követően ököllel fejen ütötte ismerősét. A nyomozók a bejelentést követően elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit garázdaság és testi sértés vétség miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt kihallgatásakor azzal magyarázta tettét, hogy „kötözködős” állapotban volt. 

k

A gyanúsított ellen még folyamatban volt a büntetőeljárás a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, amikor a férfi bontási munkálatokat végzett egy kunszentmártoni lakóháznál 2020. augusztus 14-én. A fiatalember a munkavégzést követően, a délutáni órákban a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elvitte annak gépjárművét. A jogsértő éppen az önkényesen elvitt járművel közlekedett, amikor a rendőrök 21 óra 55 perc körül ellenőrizték és megállapították, hogy a 22 éves férfi úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A rendőrök elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

k

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Kunszentmártoni Járási Ügyészségre.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14