ÖT ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK

A szolnoki rendőrök a bűncselekmény bejelentésétől számított öt órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt.

A gyanúsított tartozásra hivatkozva bántalmazott egy számára ismeretlen férfit az újszászi vasútállomáson.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/bravuros-rablas-felderites-ujszaszon

Egy 31 éves szolnoki lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az újszászi vasútállomás területén pénzt kért egy tápiógyörgyei férfitől, aki megtagadta a kérést. A gyanúsított emiatt veréssel fenyegette a sértettet, majd ököllel a vállán megütötte. A bántalmazott ennek hatására 500 forintot adott át az agresszív jogsértőnek, de kevesellte a pénzt, ezért arcon csapta a sértettet. Időközben odaérkezett a tápiógyörgyei férfi sógora, aki, hogy mentse rokonát további 5000 forintot adott át a vélt tartozás fejében a fenyegetőző bűnelkövetőnek. A bűncselekményt az időközben megérkező vonat szakította meg, amire a sértett felszállt és otthonából tette meg feljelentését.

A szolnoki nyomozók rendelkezésére igen kevés információ állt az ismeretlen elkövetőről, azonban bravúros felderítéssel, a bejelentéstől számított öt órán belül azonosították a 31 éves jászladányi férfit, aki hamarosan a rendőrségi kihallgatóban vallott cselekményéről.

A terheltet rablás bűntett elkövetésével gyanúsítják az egyenruhások. Kihallgatásakor tagadta a bántalmazást. Továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy tartozott neki az általa egyébként nem ismert férfi. A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14