E-ROLLEREKET LOPOTT

A szolnoki rendőrök arra gondoltak, hogy csak kötelező tartozékok vannak a megállított jármű csomagterében, azonban abban több darab lopott e-rollert találtak.

Egy „hétköznapi” közúti ellenőrzésnek indult az igazoltatás, végül egy közel 10 millió forintos lopás felderítése lett a vége az intézkedésnek.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/mit-rejt-a-csomagtarto

A szolnoki rendőrkapitányság munkatársai Újszász belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit, valamint annak szolnoki sofőrjét és újszászi utasát. A jármű csomagterének átvizsgálása során a rendőrök 6 szétszerelt állapotú LIME e-rollert találtak. A két férfi már a helyszínen elmondta a rendőröknek, hogy a rollerokat Szolnokon lopták, ezért őket előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

Itt már bekapcsolódtak az ügy felgöngyölítésébe a nyomozók is. Kiderült, hogy a két gyanúsítottnak további három társa is volt, akiket szintén előállítottak a rendőrkapitányságra. Az eddigi adatok alapján megállapítást nyert, hogy a két 19 éves, 20, 21 és 23 éves terheltek az elmúlt egy év során legalább 56 darab LIME e-rollert tulajdonítottak el Szolnok város különböző helyeiről, ezzel közel 10 millió forintos kárt okozva a sértett cégnek.

A gyanúsítottak lakcímén kutatást tartottak a rendőrök, melynek során több tucat rollert és azokhoz tartozó alkatrészeket foglaltak le.
A lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott férfiak közül hármat őrizetbe vettek a rendőrök.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14