KUN APRÓSÁGOK

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában. A SZIM Óvodában a részletekről Szabóné Szentesi Mária tagóvoda-vezetővel beszélgettünk.

A SZIM Óvodában a nyári életet igyekeznek gazdagítani a kisgyermekek számára, közel 30 gyermek jár naponta az óvodába. A tábori projektbe a Kun apróságok elnevezésű néphagyományőrző táboruk elemeit is beemelték. A héten a népi kismesterségek projekt volt, így készültek tulipános ládák, zokni lovak, anyagoztak, hímeznek, szőttek a gyerekek, akik szívesen vesznek részt a konyhakert gondozásában is. Kertjük már országos díjat is kapott, most is neveztek a versenyre.

Az összefogásra újabb példa az óvodában - Kun István és Györfi Krisztián szülők felajánlásából új bejárati kaput kapott az intézmény.

A nyár a feltöltődősé is, az óvó nénik felváltva vannak szabadságon, kirándulnak, strandra járnak a családjukkal. Szabóné Szentesi Mária az elmúlt héten unokáival a Balatonnál nyaralt. Készülnek az augusztus végi rendhagyó ballagásra és a szeptemberi tanévkezdésre is az Örökös Zöld Óvodában, ahol a cím kötelez - ezért sokat is tesznek az itt dolgozó óvodapedagógusok, dajkák. Az óvodában az új tanévben családi rendezvényeket is tartanak - ennek is készül a programja.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14