ÉLETET AZ ÉVEKNEK NYUGDÍJAS KLUB NŐNAPI RENDEZVÉNYE

A Rendezvényközpontban tartotta az Életet az éveknek nyugdíjas klub nőnapi rendezvényét. A részletekről Kovácsné Kerekes Katalinnal, a Déryné munkatársával, a klub vezetőjével beszélgetünk.

- Már reggel itt voltunk, megterítettük az asztalokat a lelkes kis csapattal, Kurucz Terike munkáját dicséri a dekoráció, és Szabó Lászlóné Hédike a másik nagy segítség a szervezésben. Az előkészületek megvoltak, a kedves meghívott vendégek itt vannak, hamarosan egy köszöntővel veszi kezdetét a rendezvény, majd ezt követően ünnepi műsorral - árulta el a klubvezető, aki azt is elmondta, mindig saját erőforrásból táplálkozó műsoraik vannak, most is verssel és nótacsokorral készültek a résztvevők.

- Aztán a hölgy tagok egy nagyon szép virágot kapnak, a meglepetés hátul van elhelyezve az öltözőben, azt nem látták az érkezéskor, tehát ez meglepetés lesz. Az ajándék átadása után pedig következik az ebéd. Ebéd után pedig nótával, dallal, tánccal mulatjuk az időt.

- Mindig élő zene van, egy klubtag játszik ilyenkor.
- Harsányi János rendszeresen részt vesz a rendezvényünkön, ő a hangadó - szoktuk mondani. Volt már olyan programunk, farsangi mulatságunk, ahol ő kísért bennünket zenével, illetve van az öltözködős farsangi játék, amikor ő játssza a zenét, és nekünk nem kell arra figyelni, hogy a magnót megállítgassuk, hogy mikor van akció a játék során, hanem remekül együttműködik velünk, szinte már családtag nálunk.

- Itt harminc éve nem hallott számok is elhangzanak, így nosztalgiázásra is jó ez a nap.
- Úgy örülök én is, mikor a boldog arcokat és a ragyogó tekinteteket látom. Ebben a kicsit elidegenedő világban olyan jó, hogy mi tartjuk a kapcsolatot, személyesen találkozunk, összejövünk, beszélgetünk, nemcsak a virtuális térben találkozunk, foglalkozunk egymással.
- Az asztalokon a tulipán, meg a barka már tényleg jelzi itt a tavasz. A nőnap mellett a klub Zoltán tagjait is köszöntötték ezen a napon.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14