ÚJ SZALONT AVATTAK

Bár már tavaly óta birtokba vették az új Suzuki szalont, de a covid miatt a hivatalos átadót csak most tartották meg. S ezen a napon egy új szervizt is átadtak.

A részletekről Sándor Ferenccel beszélgettünk, hiszen jelentős állomás a mai nap a cég életében.

-Gyakorlatilag mi már lelkileg rákészültünk arra, hogy 2020-ban átadjuk ezt a szalont. Az ismert okok miatt a pandémia közbeszólt, nem tudtuk átadni, és olyan csalódottságot éreztünk gyakorlatilag emiatt, hogy nem sikerült. Gyakorlatilag dolgoztunk érte, megépült időre, szerintem szép lett, és mi akkor szerettük volna pontot tenni erre, gyakorlatilag átadni, ez nem sikerült. Azóta is bennünk van egy űr, hogy gyakorlatilag használtuk a szalont - szerintem méltó lehet rá a márka, hogy ilyen szép szalonban árulhatjuk, forgalmazhatjuk a Suzukit - de ez a pillanat most eljött, nagyon örülök neki, hogy ilyen sokan részt vettek a mi örömünkben.

-Tulajdonképpen egyből két avatás lett, hiszen időközben a csúszás miatt egy másik épület is elkészült.
-2017-ben hozzá kezdtünk a Marine üzletághoz. Elég sikeresek lettünk benne, gyakorlatilag a térséget lefedjük maximálisan a Marine termékek forgalmazásában. Gyakorlatilag a pár év alatt eladtunk közel 600 darab Marine csónakmotort, nagyon sikeresek vagyunk benne, és ezáltal a szolgáltatásunk is hiányt szenvedett azzal, hogy nem volt olyan külön szerelő műhelyek, ahol a behozott csónakmotorokat tudjuk javítani. A készleten lévő motorjainkat se tudjuk nagyon hol tárolni, tehát elég hektikusak voltak a szállítások, ezért egyszerre nagyon sok motort meg kellett venni ahhoz, hogy ki tudjuk bírni több hónapon keresztül. Gyakorlatilag ez is most megoldódott.

-Hallottuk, hogy 42 év van azért ebben a munkában, felesége, Judit és a család is részt vett ebben, ők is itt vannak a vállalkozásban. Ha újrakezdené Sándor Ferenc, akkor sem változtatni semmin.
-Ez úgy van jól, ahogy volt, tehát meg kellett élni ezeket a lépcsőket, ezeket a szinteket. Én nem hiszek abban, hogy valakinek van anyagi tehetsége, és rögtön bele tud vágni egy vállalkozásba. Itt vannak lépcsőfokok, amit meg kell járni, és akkor tudunk építkezni, tudunk előrehaladni.

-Azért voltak gazdasági mélypontok is, meg forrásilag is, ezt a beruházást azonban önerőből sikerült megvalósítani. Ezt nem sok vállalkozás mondhatja el magáról.
-Az igazság az, hogy a mi életünk gyakorlatilag a szolgáltatással kezdődött, és a szolgáltatásunk a legerősebb a mai napig is. Túl a kereskedelmen, de nyilván egyik sem megy a másik nélkül. Tehát mi szolgáltatással indultunk, arra épült fel a vállalkozásunk, a Sándor Szerviz Kft. gyakorlatilag ebből építkezünk a mai napig, ez nekünk nagyon erős húzóágazatunk. Nem tudtunk volna fejlődni, hogy ha ez nincs meg. Ehhez pedig kellenek elégedett ügyfelek. És hát, mint mondtam, nálunk ez ügyfél az első.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek