Orbán Viktor: Húsvétkor is védekezünk; aki behívót kap, vegye fel az oltást!

Szombat reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Közlése szerint az értekezleten Pintér Sándor belügyminiszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, György István és Latorcai Csaba államtitkárok, Balogh János országos rendőrfőkapitány és Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató vett részt.

A miniszterelnök az egyeztetés után közzétett videójában azt mondta: bár nagyszombat van, a vírus nem pihen, ezért nekünk is védekeznünk kell. Minden beoltás életet menthet - emelte ki a miniszterelnök. Mint mondta, hálás a háziorvosoknak, a kórházi orvosoknak és az ápolónőknek, hogy húsvét ünnepén is vállalták a munkát.

Orbán Viktor azt kérte, aki ezekre a napokra kap behívót feltétlenül menjen el, és vegye föl az oltást. Hozzátette: ma reggelre Magyarországon elértük a 2.235.731 beoltottat.

"Mi is dolgozunk, az operatív törzs is dolgozik. És a ma reggel eltervezett munka szerint a mai napon be fogunk oltani további 83 ezer embert" - mondta a miniszterelnök.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek