Páyázati felhívás

Karcag Városi Önkormányzat Képviselő -testülete meghirdeti

 

a karcagi lakóhellyel rendelkező felsőoktatásban tanuló hallgatók és középfokú iskolában tanulók 2021. I. félévi tanulmányi támogatásáról szóló pályázatát.

Karcag Városi Önkormányzat Képviselő -testülete meghirdeti a karcagi lakóhellyel rendelkező felsőoktatásban tanuló hallgatók és középfokú iskolában tanulók 2021. I. félévi tanulmányi támogatásáról szóló pályázatát.

A pályázat benyújtásának feltétele, a pályázó-felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója, vagy középfokú iskolában nappali tagozatos tanulmányokat folytat,-tanulmányi eredménye eléri a pályázati kiírásban meghatározott tanulmányi átlagot,-az egy főre jutó nettó átlagjövedelem nem haladja meg a 99.750,- Ft-ot.
A pályázati felhívás és az adatlap letölthető a www.karcag.hu oldalról, vagy kinyomtatott for-mában elvihető a Karcagi Polgármesteri Hivatalból.

A pályázatot a Karcagi Polgármesteri Hivatalhoz kell benyújtani (Karcag, Kossuth tér 1. fszt. 52. iroda). A beadás határideje: 2021. március 31. Az elbírálás határideje: 2021. április 30. Karcagi Polgármesteri Hivatal

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek