Tűzoltóponyvától a drónokig

Tanulónk a 14. NE ÉGESS! RAJZ - ÉS IRODALOM 2021-es országos szintű pályázatán

 

a Katasztrófavédelem Központi Múzeum KÜLÖNDÍJÁT nyerte el a Tűzoltóponyvától a drónokig című pályamunkájával.


Kiemelkedő eredményt ért el Lola a tanév során az Élj egészségesen! Generali a Biztonságért Alapítvány rajzpályázatán, ahol 25.ooo Ft-os vásárlási utalvánnyal jutalmazták beküldött rajzát.


A Hebe Kft. országos olvasás kihívásán a Süsü a sárkány meséhez kapcsolódó feladatokat oldotta meg sikeresen. A Hebe Kft. Itt a farsang „Mutasd meg ki vagy!" versenyén is eredményesen szerepelt.


Az Álomút gyermekrajz pályázatán kedves képével a jutalmazott gyerekek közé került.
Ezek mellett részt vett még sok iskolai, városi, országos hirdetésű versenyen is. Kipróbálta képességeit, tudását a Vörösmarty - versünnep szavalóversenyén, a népdaléneklésben, egyéb képzőművészeti versenyeken is. Nevezett még az egészséges életmódhoz, a környezet-védelemhez, a fenntartható fejlődéshez kapcsolódó pályázatokra.

Minden munkáját elismerésben részesítették a pályázatok kiírói. A még nem értékelt versenyek eredményeit izgatottan várjuk.


Lola kedveli a versenyzést. Iskolai munkái mellett nagy igyekezettel, kitartó munkával készíti el pályázati alkotásait. Kívánjuk, hogy versenykedve, szorgalma megmaradjon, és szép eredményeket érjen el a következő években is.
Lola, nagyon büszkék vagyunk Rád. Gratulálunk!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek