Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral 2021. január 27-én 10 óra körül Karcag belterületén, amikor egy kereszteződésbe úgy hajtott be, hogy figyelmen kívül hagyta elsőbbségadási kötelezettségét és nekiütközött egy érkező kistehergépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
Egy kakucsi lakos közlekedett járműszerelvénnyel 2021. január 27-én 12 óra körül a 4. számú főúton Debrecen irányából Budapest felé, amikor egy lehajtót követően balra kívánt fordulni a belső sávba. Kanyarodása során nem tett eleget elsőbbségadási kötelezettségének és egy személygépkocsi elé hajtott, melynek vezetője az ütközés elkerülése céljából vészfékezett és jobbra kormányzott. A manőver során a személygépkocsi nekiütközött a vele párhuzamosan, a külső sávban haladó kistehergépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a személygépkocsi utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek