Összeértek a szálak

A karcagi rendőrök egy folyamatban lévő eljárás során összehangolt akciót szerveztek, és két férfit elszámoltattak. Egyikőjükről kiderült, hogy a tiszafüredi nyomozók is keresik lopás miatt.

A kunmadarasi körzeti megbízottak és karcagi kollégáik adatgyűjtésének köszönhetően a nyomozók azonosították több vagyon elleni bűncselekmény tettesét. Szeptember 16-án állítottak elő a Karcagi Rendőrkapitányságra egy 20 éves tiszaörsi, valamint egy 28 éves kenderesi férfit. A fiatalabb augusztusban és szeptemberben három lopást követett el Kunmadarason. Először zsebtolvajlás útján károsított meg egy sértettet, majd egy elektromos mozgáskorlátozott-járműből lopta ki az aksit, végül pedig egy ház udvaráról elektromos kerékpárt vitt el. A rendőrök megtalálták a később értékesített kétkerekűt. Háromrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A 28 éves kenderesi férfit egy korábbi ügyében gyanúsították meg, ezt követően átadták a tiszafüredi nyomozóknak, mivel szeptember elején két tiszaörsi házba is besurrant hajnalban, majd onnan övtáskát, hangfalat és mobiltelefont vitt el. Kétrendbeli lopás gyanúját közölték vele.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek