NÉPSZERŰ A TISZAFÜREDI MANCSOS PANCSOLÓ

Több, mint hat éve működik a tiszafüredi Mancsos Pancsoló. A helyet megnyitása óta évről-évre egyre többen keresik fel. Mára nagy népszerűségnek örvend, hiszen itt akár a gazdi és kutyusa együtt is mártózhat a vízben.

Ez a férfi Miskolcról érkezett a kutyusával a Mancsos Pancsolóba.

Tamás Zsolt

- Miskolcról érkeztünk, kihoztam a kutyát ide kicsit. Szemmel láthatóan jól érzi magát itt. Most vagyunk először egyébként. Neki, ha víz van és labda van, minden jó. Úgyhogy ez a fő szempont nála is most ebben a melegben.

Olyan vendéggel is találkoztunk, akik a Kutyabarát strand indulása óta járnak ide, és nem csak a nyári időszakban.

Nagy Andrea
- Mi Egerben lakunk, és nyáron, kéthetente vasárnaponként lejövünk ide a kutyával. Úgy gondolom, hogy mindenki nagyon jól érzi itt magát. Szép a környezet, kulturált az egész strand, van árnyék. Itt tanult meg tulajdonképpen a kutya vízbe menni, a labdát kihozni, amikor ezt a strandot kialakították. Tehát azóta rendszeresen járunk ide. Van olyan, hogy tavasszal is lejövünk, csak így szaladtatni. Én nagyon örülök, hogy itt van ez a kutyás strand. Egerből nagyjából elérhető közelségben van.

Ez a férfi Hajdúszoboszlóról érkezett. Ő azt is elmondta, mire kell odafigyelni a kutyáknál a kánikulában.

Kunkli Ferenc
- Vízpótlás, folyadékpótlás nagyon fontos. Itt neki nagyon jó, mert bele tud menni a vízbe, itt hűsíti magát, árnyékos helyen van. Otthon pedig nagyon jó módja van, mert ha otthon vagyunk, akkor bejön a lakásba a klimatizált helyiségbe is.

Ugye látták, hogy milyen boldogan pancsolnak, szaladgálnak, mókáznak a kutyusok a Mancsos Pancsolóban? És ahol a kis kedvenc jól érzi magát, ott a gazdi is. Ezért is olyan népszerű a Kutyabarát Strand Tiszafüreden.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.