FÉNYES NAPPAL KIRABOLTÁK KI

Két nő a nyílt utcán, fényes nappal rabolt ki egy férfit Tiszaburán. Az elkövetőket gyorsan elkapták.

Fényes nappal rabolt ki két helybeli nő egy férfit Tiszaburán. A helyiek megdöbbentek az eseten.

MAJNÁR MIHÁLY:
- Hát, nagyon elszomorító dolog, mert mi is idősödünk, korosodunk és akkor mire számítunk még eztán? Ilyenek történnek!

Korábban ugyanezen a településen a helyi templomba is betörtek ismeretlenek. Az az eset is borzolta a kedélyeket, ám a nyílt utcán történt támadás még ezen is túltett.

FARKAS LÁSZLÓ:
- Az újságban olvastam egyébként erről az esetről, hogy két hölgyemény egy nem idevalósuli férfi emberkét kiraboltak. Körülbelül ennyi, amennyit én erről tudok. Úgyhogy most jöttem haza, úgyhogy nem tudom az eseményeket, de azt az újságban olvastam. De abszurdumnak tartom, maradjunk annyiban, tehát ez azért már durva, hát akárhonnan nézzük. Úgyhogy szomorú. Szomorú, hogy ilyen megtörténik.

Az ügyészség álláspontja szerint a két helyi hölgy előre megbeszélte, hogy egy feltehetően ittas tiszaroffi férfitől, amint erre módjuk nyílik, elveszik értékeit- elsősorban a fizetését.

OCSOVAY ÁGNES, szóvivő, vármegyei főügyészség:
- Ezt követően a két nő Tiszaburán az utcán követte az ott gyalogosan, ittasan közlekedő férfit, majd amikor utolérték, az egyikük lefogta a kezét és megpróbálta elvenni a pénzét. A férfi igyekezett a nő fogásából kiszabadulni, ekkor azonban a gyanúsítottnak a társa, a másik nő mögé lépett és hátulról lefogta őt. Megpróbálták a nadrágzsebéből kivenni a pénzt, dulakodás alakult ki közöttük, a sértett a földre esett.

A férfinál egyhavi fizetése volt, száznyolcvanezer forint. De a dulakodás közben kihullott értékeit, például negyvenezer forintos telefonját is elvitték a támadók. Az ügyészség kezdeményezte a két gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését, lévén a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított egyik nő többszörösen büntetett előéletű.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek