MEGVALÓSULT A „ZENEI EXPEDÍCIÓ” CÍMŰ PÁLYÁZAT

A „Zenei expedíció” elnevezésű nyertes pályázat 2023. szeptember és 2024 augusztusa között valósult meg a Madarász Imre Egyesített Óvoda Kinizsi utcai óvodájában.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából az Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által meghirdetett, Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatására, c. kiíráshoz, a pályázati kategória kódja: NTP-TEHETSEG-23-0138 „Zenei expedíció” elnevezésű nyertes pályázat 2023. szeptember és 2024 augusztusa között valósult meg a Madarász Imre Egyesített Óvoda Kinizsi utcai óvodájában.

A nyertes pályázat megvalósításához nyújtott támogatás: 2.496.000 Ft

A pályázati programban a Kinizsi utcai Óvoda „Szivárvány” zenei tehetséggondozó műhelye vett részt 10 gyermekkel Péter Lászlóné tehetséggondozó óvodapedagógus vezetésével. A „Zenei expedíció” című projekt 32 órában valósult meg.

A pályázati projekt célja: Olyan komplex programok megvalósítása, amelyek célja a magas színvonalú tehetséggondozó szolgáltatás, továbbá egyenlő hozzáférés biztosítása. A gyermek átlagon felüli adottságának kibontakoztatása, átlagon túlhaladó teljesítmények létrehozásának elősegítése. A több tehetségterület összekapcsolásával, esztétikai, érzelmi gazdagítás. A tudásmegosztás érvényesítése, szakmai és tágabb körökben.

A pályázati projektet lazító és gazdagító programok is színesítették, amelyek különleges élményeket nyújtottak a résztvevők számára.

A pályázatnak köszönhetően, az együttműködő partnerek révén változatos helyszíni foglalkozásokon tapasztalati úton gazdagodhattak a gyerekek ismeretei.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.