KEGYETLENÜL ELBÁNTAK A KUTYÁVAL

Kegyetlen állatkínzásra derült fény Fegyverneken. A település határában valaki, vagy valakik felakasztottak egy kutyát.

A tetemet egy autós találta meg, a Szurkolók az Állatokért Alapítvány komoly nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni az állatkínzókat.

Komoly felháborodást keltett Fegyverneken, amikor kiderült, hogy a település határában egy felakasztott kutya holttestét találták meg. Egy autós vette észre a tetemet, ő értesítette a rendőrséget is.


- Hát, ilyen már volt nem egyszer ezen a településen, hogy kutyákat fölakasztottak.

Az elkövető akkor sem került rendőrkézre. Állatvédők jelezték az újabb brutális állatkínzást a Szurkolók az Állatokért Alapítványnak, a szervezet pedig háromszázötvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott föl annak, aki érdemi információkkal tud szolgálni az állatkínzással kapcsolatban.

RENTZ ÁRON:
- Én a napokban hallottam erről az esetről, hogy itt Fegyvernek határában, egy kiserdőben találtak egy fölakasztott kutyát. Én láttam is a képeket róla, eléggé úgy tűnt, mint hogyha fel is gyújtották volna, ki voltak fordulva a szemei, a bundája is elég viseltes volt az állatnak. Hát, nagyon felháborító, hogy ilyet megtesz egy ember, mert aki ilyet csinál, az szerintem megcsinálja egy emberrel is ugyanúgy.

A kutyát egy bálamadzaggal akasztották föl a fára, azonosító chip nem volt benne-ez utóbbi tény tovább nehezíti a nyomozást.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.