AUTÓKAT LOPOTT EL

Egy mezőtúri cég telephelyére ment be egy tiszaföldvári férfi, ahol több autóban is benne találta az indítókulcsot. Két autót el is vitt onnan. Mindezt úgy, hogy még jogosítvánnyal sem rendelkezett.

Egy 20 esztendős tiszaföldvári lakost gyanúsítanak a rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami egy mezőtúri telephelyen történt.
A férfi bement egy kft. telephelyére, ahol azt tapasztalta, hogy több autó gyújtáskapcsolójában ott a kulcs. Találomra kiválasztott egy járművet, amit ellopott. Nem jutott messzire, ugyanis üzemanyag alig volt a járműben. Ezt követően visszament a telephelyre és elhozott egy másik gépkocsit, amivel több településen át furikázott a délelőtt folyamán. A tettes – az egyik VÉDA-kapu jelzésére reagáló – rendőri ellenőrzésbe futott bele Túrkevén. Az egyenruhások a lopásokon túlmenően azt is megállapították, hogy a férfi úgy ült volán mögé, hogy nincs vezetői engedélye. Közlekedési balesetet ugyan nem okozott a botcsinálta sofőr, azonban a telephelyről kihajtva három gépkocsit is megrongált.
A nyomozók lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták, de bűnlajstroma a rongálással és az engedély nélküli járművezetéssel is bővülni fog. A nyomozó hatóság őrizetbe vételéről határozott és kezdeményezik letartóztatását.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek