TRAGIKUS MOTORBALESET

Életét vesztette egy magyarországi motoros egy Romániában bekövetkezett közúti balesetben.

Egy 35 éves nő autójával Sárköztől Kányaháza felé haladva nem adott elsőbbséget a motorkerékpárral közlekedő magyarországi férfinak, és elütötte. Az ütközés következtében a motoros életét vesztette.

Gyászba borult a Békés vármegyei Vésztő település és a magyar lovastársadalom, miután tragikus hirtelenséggel elhunyt a település egyik köztiszteletben álló és neves tagja, R. Bálint lótenyésztő.A férfi közel 25 éve kezdett el lótenyésztéssel foglalkozni, ez idő alatt pedig nemcsak tenyésztőként, hanem hajtóként is tevékenykedett, emellett pedig ő az alapítója a vésztői Nóniusz Tenyészetnek is. Munkásságát az egész országban elismerték. A helyieket is megdöbbentette a halálhíre.

Juhász Jánosné
- Közismert ember volt itt Vésztőn. A lótenyésztés volt a szenvedélye és a hobbija. Egy köztiszteletben álló ember volt. Jó szándékú volt, népszerű volt, családja is nagyon-nagyon közismert. Két szép lánya van, unokái, tehát egy végtelenül fantasztikusan aranyos család. Nagyon sajnáljuk és nagyon megdöbbentünk ezen az eseményen. Azt hallottam, hogy motorbalesetben veszítette el az életét vasárnap. Ez az életnek az iróniája, hogy bejárt a kamionnal egész Európát, és végül itt a szomszéd országban halt meg.

Egy férfi azt mondta felfoghatatlan, hogy már nincs közöttünk a motorbalesetben elhunyt vésztői lótenyésztő.

Rábai János
-Rendes embernek ismertem abszolút. Mindig dolgozott, mindig az utat járta. Egyidősek voltunk, én is 62 éves vagyok. Apját is ismertem a TSZ-ben, anyagbeszerző volt, oktató volt, taxizott. Nagyon sajnálom.

A balesetben elhunyt férfit nemcsak a család, a többtucatnyi barát és ismerős, de az egész lovasnemzet gyászolja, több százan búcsúztatják fájó szívvel.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek