Felvételi: megváltozott a sorrendmódosítás határideje

A felvételizők nem július 10-ig, hanem július 16-ig, keddig módosíthatják a jelentkezési lapon megjelölt felsőoktatási intézmények sorrendjét az általános felvételi eljárásban.

A felvételi során mindenki egy helyre nyerhet felvételt, ezért a döntés előtt alaposan meg kell fontolni, hogy melyik intézmény mely képzését jelölik meg a jelentkezők az első helyen.
Már csak néhány napjuk maradt a felvételizőknek arra, hogy véglegesítsék a jelentkezéseket, egy alkalommal változtassanak az intézményi sorrenden és pótolják a felvételi pontok számításakor figyelembe vehető hiányzó dokumentumokat.

A sorrendmódosításra a korábbi információkhoz képest még több idő áll rendelkezésre, ugyanis július 10. helyett 16-ig lehet még változtatni.

Fontos információ az is, hogy a szükséges dokumentumok feltöltésének határideje nem változott, így a felvételizőknek ezzel kapcsolatban továbbra is a július 10-ét kell figyelembe venniük. A jelentkezők az E-felvételi Dokumentumok menüpontjában tölthetnek fel, és ugyanitt követhetik nyomon a hiánypótlással kapcsolatos elbírálást is.

A 2024 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan július 24-én hirdetik ki, és elsőként a felvi.hu-n lesznek elérhetők.

További részletek a sorrendmódosítással és a hiánypótlással kapcsolatban itt érhetők el.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek