MAJDNEM BENNÉGETT AZ AUTÓJÁBAN

Hatalmas lángokkal égett egy árokba borult autó Dévaványán. A sofőr életét a szomszédok mentették meg, akik azonnal cselekedtek, amikor észlelték a tüzet.

Kisebb robbanásokkal égett össze szinte teljesen felismerhetetlenre egy autó Dévaványa egyik szélső utcájában. A kocsi márkáját is nagyon nehéz megtippelni, szinte semmi sem maradt belőle, ami gyúlékony volt az a lángok martalékává vált. Teljesen elégtek a gumik és a kárpit is az autóban. A szomszédok segítettek kimenekülni a lángoló autóból a férfinak. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a teljes terjedelmében égő gépkocsit két vízsugár segítségével eloltották és visszahűtötték. Egy az utcában élő férfi elmondta azonnal kirohant mikor meghallotta a furcsa zajokat.Hozzátette, hogy a sofőr szerinte úgy próbált kihajtani az árokból, hogy többször is nagy gázt adott.

Nagy Roland
Igazság szerint annyit láttam, hogy hátsó kerékkel belement az árokba és elkezdte füstöltetni. Bőgette a motort és felgyulladt az egész.

 Egy másik férfi elmondta stábunknak, hogy ő vette legelőször észre a kigyulladt autót, tőle kértek egy csákányt a szomszédok, hogy segítsenek a bajba jutott férfin.

Sipos László

Gondolom belecsúszott a kocsi a gödörbe és elborult. Aztán begyulladt és teljesen kiégett. Ennyit tudok csak.

Mint később kiderült, a férfi tényleg egy ház udvarárólszeretett volna kitolatni, ám ez nem sikerült neki és az út túloldalánl évő árokba borult. A sofőr nem sérült meg, de szonda pozitív értéket jelzett, így ellene büntetőeljárás indult.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek