A 2024. június 09. napjára kitűzött európai parlamenti és helyi önkormányzati választásokkal kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket

Tisztelt Lakosság!


A 2024. június 09. napjára kitűzött európai parlamenti és helyi önkormányzati választásokkal kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket:


A választás lebonyolításának alapvető feltétele, hogy a választásra jogosultak élni tudjanak szavazati jogukkal, mely jogukat csak érvényes okmányok birtokában gyakorolhatják.


A fentiek alapján 2024. június 08-án (szombaton) a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal kormányablakai és okmányirodái reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig, 2024. június 09-én a választás napján reggel 7:00 órától este 19:00 óráig rendkívüli nyitva tartással üzemelnek.


A választópolgároknak a rendkívüli nyitva tartás idején a választáshoz kapcsolódó egyes okmányok pótlásának ügyintézésére (ideiglenes személyazonosító igazolvány, személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági bizonyítvány kiállítása, a személyazonosításra szolgáló okmányok cseréje, elkészült okmányok átvétele) lesz lehetőség.


Rózsa Sándor György sk.
jegyző

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek