Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

Az Egyesült Királyságban tartózkodó Szijjártó Péter azt írta, hogy a Jaguar egy nagy mérnöki fejlesztőközpontot működtet Budapesten, és ez a Jaguar öt hasonló központjának egyike.

"Jó volt hallgatni a vezetőket, amint dicsérték a magyarországi munkaerő minőségét, hozzáértését és szorgalmát" - fogalmazott.

A tárcavezető megnyugtatónak nevezte, hogy a Jaguar stratégiai jelentőségűnek tartja a budapesti mérnöki fejlesztőközpontot, és jó volt "hallani a jövőre vonatkozó bővítési terveiket is", a Jaguar ugyanis kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontnak a következő évek globális fejlesztési stratégiájában.

Kifejtette, hogy jelenleg 350 ember dolgozik a Jaguarnak Budapesten, és küszöbön áll egy fontos együttműködési megállapodás a Budapesti Műszaki Egyetemmel, ami további fejlődési lehetőséget fog biztosítani a magyar tehetségeknek a globális autóipar élvonalába történő belépéshez.

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek