Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti

- közölte az Útinform a weboldalán kedden.

A tájékoztatás szerint a résztvevők a rajtot követően a Kunmadaras - Tiszaszentimre - Tiszaszőlős útvonalon érkeznek meg Tiszafüredre, majd onnan a 33-as főúton Hortobágy érintésével Nagyhegyesnél térnek le Hajdúszoboszló irányába. A város körül a kerékpárosok 3 kört tesznek meg, érintve a 4-es főutat is - ismertették a részleteket, megjegyezve, hogy a befutó várhatóan délután 16.30 óra környékén lesz Hajdúszoboszlón, a Szent István Parknál.

Az Útinform arra hívta fel a figyelmet, hogy a mezőny elhaladásakor, egy-egy útszakaszon rendőri segítséggel megállítják a forgalmat, és a csomópontokban is rendőri forgalomirányításra kell számítani.

A tájékoztatás szerint a verseny közben - rendőri irányítás mellett - lesz lehetőség az útvonalat keresztező közlekedésre.

Azt is közölték, hogy Karcag és Hajdúszoboszló belterületén is lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani, amelyekre a kihelyezett táblák hívják fel a figyelmet.

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek