Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

 

Az elmúlt napon a megye rendőrei tizenegy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.


Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászárokszálláson, a Mocsár utca irányából a Gyóni utca felé 2021. január 12-én 20 óra körül. A sofőr haladása során személygépkocsijával megcsúszott, áttért a szemközti forgalmi sávba, majd a menetirány szerinti bal oldali árokba csúszott és egy villanyoszlopnak csapódva állt meg. A baleset helyszínére kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 28 éves sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ráadásul úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A személygépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett miatt folytat eljárást.


Egy helyi lakos közlekedett gépi üzemmódban használt elektromos kerékpárjával Fegyvernek belterületén 2021. január 12-én 17 óra körül, amikor a rendőr járőr ellenőrzés alá vonta. A 43 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért további mintavételre előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytat eljárást.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14